Indvielse i Dyrehaven

Så er der lys på stien i Dyrehave Hadsund, til glæde for de mange, der også gerne vil færdes i haven efter mørkets frembrud.  Men det er jo ikke det eneste der er sket indenfor det sidste år. I efteråret 2020 stod et nyt bjælkehus klar til hjortene. Et bjælkehus der afløste det hus, der var blevet sat op da Dyrehaven åbnede i 1983. Og et hus der ud over at være ly til hjortene også rummer hø og andet foder til både hjorte og geder.

Det var således en glad Bent Rytter, der i sidste uge kunne holde indvielse i Dyrehaven. Med Hadsund Skoleorkester i front gik man fra Butikstorvet til Dyrehaven, Og her var Dyrehaven vært med en forfriskning. Desværre så var vejret ikke med Dyrehaven. Nok holdt vejret tørt, men det blæste jo en halv pelikan og det fik nok en del til at fravælge arrangementet. Men dem der mødte op, ca. 40 børn og voksne, fik et ord med på vejen af Flemming Christensen fra SparNord, Dorthe Gade fra Jutlander Bank og Tom Thygesen fra Norlys. Alle tre talere roste Dyrehaven og det initiativ, der hver dag bliver lagt for dagen af ene frivillige, for at holde haven kørende. Hovedsponsor ELRO-fonden var desværre forhindret i at deltage i indvielsen.

Følgende sponsorer har været med til at støtte Dyrehaven med nyt bjælkehus og lys på stien. ELRO-fonden, Jutlander Bank, Spar Nord, Norlys. Toyota Hadsund, FKN Teknik, Vaks Team Mariagerfjord, Roland Invest, Lazzen Tømrer, F. Larsen, KA Transport, Nordjysk Tagdækning, Bonnerup VVS, Alarm og El Terndrup og William skilte. Hertil mange beløb fra private i området omkring Mariagerfjord og besøgende fra store dele af landet. Det er har været overvældende, siger Bent Rytter, formand for Hadsund Dyrehave.